FAPA VALÈNCIA. Federació d'Associacions
de Pares i Mares d'Alumnes
Província de València
Accedeix a la web de la Confederació Gonzalo Anaya
Confederació AMPA's Gonzalo Anaya
Mapa Web :: Contactar
   
FAPA VALÈNCIA.   Benvinguts a la web de la Federació d´AMPAs FAPA-València  
 
   
  » Qui som?  
  » Serveis  
  » Fins  
  » Zona de Premsa  
  » Horari d'Oficina  
   
  » Com crear un AMPA  
  » Fins i Drets  
  » Junta Directiva  
  » Llibres de les AMPA's  
  » Documents Centre  
  » Subvencions  
  » Assegurança Responsabilitat Civil  
   
  » Consell Escolar de Centre  
  » Consell Escolar Municipal  
  » Consell Escolar Valencià  
   
  » Escola de Mares i Pares  
  CEAPA  
  Informació Escolar  
  Estatuts  
  Legislació al Dia  
  Notícies  
  Biblioteca  
  Enllaços  
 
Està vostè en: Principal
Benvinguts al web site de la FAPA VALÈNCIA.

 


Subvenció ajudes ÚS DEL VALENCIÀ

Es convoquen ajudes econòmiques per a les associacions cíviques sense finalitat lucrativa, sindicats, associacions professionals, universitats i altres entitats sense ànim de lucre, destinades a la realització de programes i activitats de promoció de l’ús social del valencià dins dels àmbits d’actuació respectius. Empleneu el model de sol·licitud. Podeu descarregar-lo en:  www.cece.gva.es/subval


Per la vostra participació.

 

Material dels ponents

Power pdf Cristina Álvarez, Secretària Formació FAPA-València

 "La jornada escolar y su incidencia en la vida familiar"

 

Power pdf, Mariano Fernández Enguita, catedràtic sociologia UCM

La jornada escolar. Efectos sobre el alumnado ¿Elección individual o votación colectiva?

 

Power pdf, LLuis Miquel Segrelles, mestre CRA riu d'Albaida

Jornada escolar: voluntats, interessos i democràcia a l’escola

 

Power pdf, Esther Roca, assessora comunitats d'aprenentatge

Quina és la jornada escolar que necessitem per portar avant el nostre somni?

 

Vídeos de la jornada

 

Primera part https://www.youtube.com/watch?v=LfNg7dLcmJo

Segona part https://www.youtube.com/watch?v=5-fqLd15goc

 

 

 


ASSEMBLEA GENERAL DE FAPA-VALÈNCIA

Dissabte, 21 de febrer de 2015 IES Abastos (València)

Documentació a descarregar

Convocatòria

Acreditació centre

Acreditació AMPA

Altes i baixes AMPA

Memòria castellà

Memòria valencià

Balanç econòmic curs 2013-2014, pressupost i certificat censors 

Acta assemblea ordinària 2014 castellà

Acta assemblea ordinària 2014 valencià

Acta asamblea extraordinaria 2014 castellà

Acta asamblea extraordinaria 2014 valencià

 


 

FAPA-València davant les acusacions de María Dolores Tirado, presidenta de FAPA-Castelló

Fapa-València reconeix a les Ampa de Castelló la seua lluita, que és la nostra, per l’escola pública. Els demana agermanament i unió contra les polítiques de l’administració. És un moment per a sumar i no per a restar, un moment on les agressions a la nostra cultura i la nostra llengua son tan dures que no ens podem permetre quedar-nos de braços creuats i tampoc  esperar solucions i diàleg per part d´ un govern  que mai ens ha escoltat i que ens lleva la participació democràtica fins i tot als consell escolars.  Aquest govern té clares pretensions ideològiques sobre l´escola de totes i tots , la nostra, la pública.

En la intervenció que realitzarem en l'Assemblea Estatal de CEAPA i que s’adjunta perquè tot el món puga llegir-la i valorar-la, nosaltres sols defensàrem la postura que les nostres assemblees  triaren i el va fer on cal, en un fòrum tancat de reflexió i debat de política educativa. Allí María Dolores Tirado, malauradament, va presentar una candidatura amb Ramón López de COVAPA. No cal ni dir que no tenim res en contra que María Dolores Tirado presente candidatura, el problema és amb qui la presenta, ja que considerem que la forma de defensar l´escola pública de la Gabriel Miró (COVAPA) dista molt del nostre dia a dia i de la nostra trajectòria al moviment de pares i mares. La Confederació Gonzalo Anaya que hui presideix Maria Dolores Tirado i que integra a FAPA-Penyagolosa de Castelló, Fapa- València i FAPA-Enric Valor d´Alacant, defén l´escola pública als despatxos quan cal, però també quan cal als carrers, en totes les mobilitzacions, vagues i Plataformes, conjuntament amb la resta de la comunitat educativa.

I és per això, como mai hem vist a la COVAPA secundant aquestes accions, posàrem en dubte en CEAPA l’aliança insòlita entre la presidenta de Fapa-Penyagolosa i el representant més destacat de la COVAPA i açò ho vam fer en el fòrum adequat, on es tracten aquestos temes, sense publicar res a la premsa, eixe si que no és el fòrum de resolució de conflictes. A l’escrit no ofenem  l’honor  de la Penyagolosa, germana nostra, ni a les seues AMPA, senzillament critiquem a una dirigent que fa aliança antinatura amb una confederació contraria a la que ella presideix. Aliança feta d’esquenes als seus companys d’Alacant i València. Açò ens dol profundament ja que les FAPA hem de ser un exemple d´educació, confiança, integració, capacitats i habilitats de treball en equip .

REMARQUEM QUE MALGRAT TOT VOLEM QUE ELS COMPANYS I COMPANYES DE PENYAGOLOSA I TOTES LES SEUES AMPA SÀPIGUEN QUE ESTEM EN LA MATEIXA LLUITA I QUE MAI HEM DUBTAT DEL SEU BON FER EN CAP ACCIÓ TANT CONJUNTA COM INDIVIDUAL . Estem a la seua disposició per què som conscients de la força de la CONFEDERACIÓ GONZALO ANAYA on totes i tots som necessaris i estem representats.

Eva Grimaltos Escribà

Presidenta de FAPA-València junt amb el seu Consell de Govern

 

Intervenció Eva Grimaltos en CEAPA

 


 

Des de FAPA-València hem encetat una campanya contra el fibrocement als centres públics. Baix el lema “Perill amiant” volem que les AMPA denuncieu i  insteu a l’administració a que retire l’amiant dels vostres centres si és que encara en teniu. Adjunt trobareu la informació necessària i el protocol d’actuació. També un llistat oficial amb els centres que hui per hui tenen, mireu si el vostre apareix.

 Informacio per als centres

Protocol actuació

Relació oficial de centres amb coberta d'amiant

 


Model instància famílies per a frenar la celebració en Febrer de 2015 d'una consulta no vinculant sobre la llengua a les famílies dels centres educatius públics que vol dur a terme la Conselleria d'Educació


INICI DE CURS FAPA-VALÈNCIA

 

Oferta FEVAEX 2014-2015 castellà valencià

Carta base de dades castellà valencià fitxa

Centres qualitat democràtica castellà

Enquesta necessitats centres castellà valencià 

Resum normativa

Tauler de serveis  castellà 


Oferta castellà

Oferta valencià

Dossier castellà

Dossier valencià


 CENTRES DE QUALITAT DEMOCRÀTICA

Document a proposta de FAPA-València i assumit per la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic amb l'objectiu de superar les insuficiències interessades que la LOMQE portarà al nostre sistema educatiu. Es tracta que be com a AMPA, claustre o Consell Escolar de centre feu manifest, mitjançant la signatura d'aquest document, el rebuig a la nova llei d'educació i l'aposta per defensar que el vostre centre busca per damunt de tot la qualitat democràtica.

Descarrega document ací

Castellà

Valencià


GUIA JORNADA CONTINUA PER A CENTRES EDUCATIUS

Dossier castellà

Dossier valencià
 


Des de FAPA-València us facilitem els documents per a fer les reclamacions pertinents tant al Síndic de Greuges com al Banc Europeu d'Inversions dins de les accions plantejades sobre el Creaescola. A més teniu el correu electrònic al que podeu escriure per tal de fer-nos arribar els

problemes dels vostres centres en quant a infraestructures, necessitat de construcció d'un centre nou, presència al Creaescola,....Podeu escriure a: infraestructures@fapa-valencia.org

 

Model Síndic de Greuges

Model Banc Europeu d'Inversions

Escrit enviat per FAPA-València al Parlament Europeu


 

Últimes Notícies
La Conselleria es compromet a executar una obra menor urgent en l´IES Alameda d´Utiel
09/03/2015

La Secretària General de FAPA-València, Merche Alabau, al costat de representants del AMPA de l'IES Alameda d'Utiel es van reunir divendres passat amb el subdirector territorial d'educació, Salvador Colomer, per a informar-li personalment de la situació d'abandó en què es troba l'institut pel que fa a les infraestructures i a demanar-li que la Conselleria done una solució sobre este tema pel bé de l'alumnat, que és en definitiva el més perjudicat.

 

llegir completa »
Taula redona en defensa de l’educació pública en l’escola infantil la Milotxa de Puçol
06/03/2015

Unes 40 persones van participar ahir en la taula redona a l’escola infantil la Milotxa de Puçol contra la supressió d’unitats per l’escola pública. A la taula van estar presents Rosana Bermúdez i Yolanda Martínez com a mestres de La Milotxa, el director del centre, Pedro Ignacio Gómez, Pau Díaz de CCOO, la  presidenta de l’AMPA, Belén García i Pedro Luis Alonso, vicepresident de FAPA-València.

llegir completa »
FAPA-València aprova la seua gestió en l’assemblea general
21/02/2015

L’assemblea de la federació celebrada este matí ha aprovat la gestió de l’executiva i dels consellers de govern a les comarques durant tot este any centrada sobre tot en la reivindicació i la defensa de l’escola pública.

FAPA-València ha celebrat este matí a l’IES Abastos l'Assemblea General ordinària que cada any convoca i en la qual estan representades les seues AMPA per a aprovar la memòria de gestió de l’any 2014.

La presidenta de la federació de pares i mares, a Eva Grimaltos, junt a la seua executiva ha donat comptes de totes les gestions, negociacions i enfrontaments amb la Conselleria d'Educació, posant l'accent en el constant despropòsit de la política educativa del govern valencià que segons Grimaltos “dista molt de construir una escola pública, de qualitat, inclusiva, laica i en la nostra llengua, més bé al contrari”.

llegir completa »
El Consell de Govern avala la gestió de l’executiva de FAPA-València
09/02/2015

La federació de pares i mares de l’escola pública, representada pel seu Consell de Govern, va aprovar dissabte la memòria de gestió de l’any 2014 de l’executiva i fa una crida a la participació en la pròxima cercavila per l’escola pública convocada per Escola Valenciana per al dissabte 21 de febrer.

llegir completa »
FAPA-València exigeix a la Conselleria que done una solució a les beques de menjador de l’alumnat de Benimaclet
05/02/2015

Les AMPA dels CEIP Benimaclet, Fernando de los Ríos i Santiago Grisolía han presentat 2700 signatures a la Conselleria d’Educació perquè done una solució als més de 200 alumnes que ara mateix no saben si tenen concedida o no la beca de menjador per part de l’administració pública.

Des que l’Ajuntament de València va eliminar les beques per als centres municipals, la Conselleria es va comprometre a assumir la despesa però fins el moment encara no ha publicat els llistats definitius de l’alumnat becat per al menjador del curs 2014-2015 que está en funcionament des que es va iniciar el curs escolar.

llegir completa »
F.E.V.A.E.X. Fundació Educativa d'Activitats Extraescolars.
  Calendari Escolar  
  Accedisca al Calendari Escolar  
Jornades laborals i festives a les escoles públiques.
» Veure Calendari
  Correu Electrònic  
  Accedisca al seu Correu Electrònic  
Des d´aquest web pots veure els comunicats del teu correu electrònic.
» Accedisca al Correu
  Manual de Formació  
  Consultar el nostre Manual de Formació  
Per passar a l´acció, primer cal aprendre amb quins instruments comptem.
» Consultar Manual
  Notícies  
  Mantinga's Informat  
Tota l´actualitat educativa i notes de premsa.
» Mes Informació
Distribuciones Atalaya
» Sol·licitud per als socis de l'AMPA per a la reserva de llibres amb Atalaia.
  FAPA VALÈNCIA. Avís Legal  |  Protecció de Dades  |  Mapa Web  |  Contactar  |  Diseño Web Alicante  
  C/Dénia, 6 pta. 1-2 - 46006 - València
Telèfon: 963 739 811 - Fax: 963 330 077
fapa-valencia@fapa-valencia.org
Facebook Twitter HTML 4.01 vàlidCSS vàlid