FAPA VALÈNCIA. Federació d'Associacions
de Pares i Mares d'Alumnes
Província de València
Accedeix a la web de la Confederació Gonzalo Anaya
Confederació AMPA's Gonzalo Anaya
Mapa Web :: Contactar
   
FAPA VALÈNCIA.   Som la veu de les AMPAs  
 
   
  » Qui som?  
  » Serveis  
  » Fins  
  » Zona de Premsa  
  » Horari d'Oficina  
   
  » Com crear un AMPA  
  » Fins i Drets  
  » Junta Directiva  
  » Llibres de les AMPA's  
  » Documents Centre  
  » Subvencions  
  » Assegurança Responsabilitat Civil  
   
  » Consell Escolar de Centre  
  » Consell Escolar Municipal  
  » Consell Escolar Valencià  
   
  » Escola de Mares i Pares  
  CEAPA  
  Informació Escolar  
  Estatuts  
  Legislació al Dia  
  Notícies  
  Biblioteca  
  Enllaços  
 
Està vostè en: Principal
Benvinguts al web site de la FAPA VALÈNCIA.


RESUM DE LA REUNIÓ CELEBRADA EL 26 DE FEBRER DEL 2014

Com ja s’us va informar, el passat 26 de febrer es va celebrar una reunió en la seu de la FAPA-València motivada per la resolució de l'Administració publicada en el DOCV en data 18 de febrer de 2014 sobre la modificació del catàleg d'unitats, els llocs de treball docent, la denominació i altres aspectes, de determinats centres docents públics d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació Especial de titularitat de la Generalitat.

En la citada reunió es van aclarir les vies a seguir enfront de la resolució que es resumeixen de la següent manera:

 • Presentació d'un Recurs de Reposició: termini límit de presentació 1 mes des de la seua publicació, que vencerà el dia 18 de març de 2014. Una vegada presentat el recurs de reposició l'administració ha de respondre en el termini d'un altre mes i contra eixa resolució s'obri un nou termini de tres mesos per a iniciar el procediment Contenciós Administratiu.

 • Presentació d'un Recurs Contenciós Administratiu: termini límit de presentació 2 mesos que vencerà el dia 18 d'abril de 2014.

 Notes aclaridores pel que fa als dos procediments:

 * Presentar un recurs de reposició no té cost econòmic inicial i no elimina la possibilitat de presentar un procediment contenciós més endavant si l'Administració no resol d’acord als vostres interessos o directament no es pronuncia.

 * El recurs contenciós administratiu requereix de pagament de taxes judicials, així com d'assistència d'advocat i procurador.

 Aquesta resolució elimina unitats educatives en molts dels centres als quals pertanyen nostres AMPAS, com a conseqüència FAPA València va a prendre les següents iniciatives en contra de la citada resolució:

 1º.- Presentació d'un Recurs de Reposició en representació de les AMPAS que van assistir a la reunió i que van mostrar la seua conformitat. L'adhesió al Recurs de Reposició està oberta a les AMPAS que no podent assistir a la reunió ens donen la seua conformitat via email fins al 10 de març del present.

 Requerim per tant d'aquestes AMPAS, que ens faciliten les al·legacions que es van presentar en el seu moment en contra de la proposta de l'arranjament escolar.

 2º.- També us facilitem un model de Recurs de Reposició per a aquelles AMPAS que desitgen presentar dita escrita pel seu compte independentment de les actuacions de FAPA-València.

 

RECURS DE REPOSICIÓ CONTRA L'ARRENJAMENT ESCOLAR (valencià-castellà)


Esta és la nova executiva de FAPA-València per a l'exercici 2014-2016. Endavant!Des de FAPA-València us facilitem els documents per a fer les reclamacions pertinents tant al Síndic de Greuges com al Banc Europeu d'Inversions dins de les accions plantejades sobre el Creaescola. A més teniu el correu electrònic al que podeu escriure per tal de fer-nos arribar els

problemes dels vostres centres en quant a infraestructures, necessitat de construcció d'un centre nou, presència al Creaescola,....Podeu escriure a: infraestructures@fapa-valencia.org

 

Model Síndic de Greuges

Model Banc Europeu d'Inversions

Escrit enviat per FAPA-València al Parlament Europeu  

 

 Tríptic castellà

Tríptic valencià


 Tota la informació de l´escolarització del curs 2013-2014

La Confederació Gonzalo Anaya ha elaborat esta guia d´escolarització del curs 2013-2014 que ressumeix la informació més important sobre el procés d´admissió d´alumnes dirigit a mares i pares de tots els nivells educatius. També és un material de suport indispensable per a les mares i pares representants en les Comissions d´Escolartizació.   

Guia d´Escolarització. i ressum-comparatiu de criteris d´admissió


 

Últimes Notícies
Eva Grimaltos, FAPA-València: “l’administració posa entrebancs per a formar part de les comissions d’escolaritació”
25/03/2014

La presidenta de la federació d’associacions de pares i mares d’alumnes (FAPA-València), Eva Grimaltos, ha denunciat este matí els entrebancs que el Consell Escolar Municipal ha mostrat per tal de constituir les comissions d’escolarització en temps i forma adequada per a que el procés d’admissió d’alumnat siga el més transparent possible i acomplisca la normativa.

Ahir al Consell Escolar Municipal es va repartir el document de dates i llocs de comissions que comencen hui i com sempre l’administració apura terminis i vol limitar la nostra participació, entorpint el procés”, denuncia Eva Grimaltos.

llegir completa »
FAPA-València i CAVE-COVA volen que els menjadors s’òbriguen en les vacances escolars
24/03/2014

 

La federació d’associacions de pares i mares d’alumnes (FAPA-València) s’ha reunit amb la Confederació Gonzalo Anaya i CAVE-COVA amb el suport de Save de Children i Unicef per a abordar la necessitat del servei de menjador escolar sobretot per a les famílies que en estos moments travessen greus problemes econòmics. Les entitats han acordat demanar una reunió amb la Consellera d’Educació, Mª José Català, per a estudiar la possibilitat d'utilització dels menjadors escolars durant l'estiu i així garantir l'alimentació dels alumnes amb menys recursos.

llegir completa »
FAPA-València presenta un recurs de reposició contra l’arranjament escolar
14/03/2014

La federació de pares i mares de l’escola pública recull totes les al·legacions de les AMPA que han volgut presentar conjuntament el document jurídic en contra de l’eliminació d’unitats en infantil.

La Conselleria ha fet oïdes sordes a l’activitat reivindicativa i a les al·legacions presentades contra la planificació educativa per al curs 2014-2015 de la Conselleria d’Educació per la qual es modifiquen per al pròxim curs les plantilles dels col·legis de primària i l’eliminació d’unitats d’infantil i primària; per això FAPA-València ha donat un pas més per tal de dir no a l’arranjament escolar i d’esta manera ha presentat este matí, mitjançant el gabinet jurídic de la federació, un recurs de reposició amb totes aquelles AMPA que han volgut adherir-se a presentar conjuntament el document legal.

llegir completa »
La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoca a la comunitat educativa a “traure targeta roja a Fabra”
06/03/2014

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor, FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica es suma a l'acció #Rojaafabra per a demanar la dimissió del Govern valencià.

llegir completa »
FAPA-València dóna suport a l’ensenyament en valencià
06/03/2014

La presidenta de la federació de pares i mares d’alumnes de València (FAPA-València), Eva Grimaltos, ha mostrat este matí el seu suport a les 71 famílies que es quedaran sense ensenyament en valencià per la decisió de la Conselleria d’Educació de revocar una de les línies en valencià que funcionava fins el moment al CEIP Pare Català de València.

llegir completa »
F.E.V.A.E.X. Fundació Educativa d'Activitats Extraescolars.
  Calendari Escolar  
  Accedisca al Calendari Escolar  
Jornades laborals i festives a les escoles públiques.
» Veure Calendari
  Correu Electrònic  
  Accedisca al seu Correu Electrònic  
Des d´aquest web pots veure els comunicats del teu correu electrònic.
» Accedisca al Correu
  Manual de Formació  
  Consultar el nostre Manual de Formació  
Per passar a l´acció, primer cal aprendre amb quins instruments comptem.
» Consultar Manual
  Notícies  
  Mantinga's Informat  
Tota l´actualitat educativa i notes de premsa.
» Mes Informació
Distribuciones Atalaya
» Sol·licitud per als socis de l'AMPA per a la reserva de llibres amb Atalaia.
  FAPA VALÈNCIA. Avís Legal  |  Protecció de Dades  |  Mapa Web  |  Contactar  |  Diseño Web Alicante  
  C/Dénia, 6 pta. 1-2 - 46006 - València
Telèfon: 963 739 811 - Fax: 963 330 077
fapa-valencia@fapa-valencia.org
Facebook Twitter HTML 4.01 vàlidCSS vàlid