FAPA VALÈNCIA. Federació d'Associacions
de Pares i Mares d'Alumnes
Província de València
Accedeix a la web de la Confederació Gonzalo Anaya
Confederació AMPA's Gonzalo Anaya
Mapa Web :: Contactar
   
FAPA VALÈNCIA.   Som la veu de les AMPAs  
 
   
  » Qui som?  
  » Serveis  
  » Fins  
  » Zona de Premsa  
  » Horari d'Oficina  
   
  » Com crear un AMPA  
  » Fins i Drets  
  » Junta Directiva  
  » Llibres de les AMPA's  
  » Documents Centre  
  » Subvencions  
  » Assegurança Responsabilitat Civil  
   
  » Consell Escolar de Centre  
  » Consell Escolar Municipal  
  » Consell Escolar Valencià  
   
  » Escola de Mares i Pares  
  CEAPA  
  Informació Escolar  
  Estatuts  
  Legislació al Dia  
  Notícies  
  Biblioteca  
  Enllaços  
 
Està vostè en: Principal
Benvinguts al web site de la FAPA VALÈNCIA.
CENTRES DE QUALITAT DEMOCRÀTICA

Document a proposta de FAPA-València i assumit per la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic amb l'objectiu de superar les insuficiències interessades que la LOMQE portarà al nostre sistema educatiu. Es tracta que be com a AMPA, claustre o Consell Escolar de centre feu manifest, mitjançant la signatura d'aquest document, el rebuig a la nova llei d'educació i l'aposta per defensar que el vostre centre busca per damunt de tot la qualitat democràtica.

Descarrega document ací

Castellà

Valencià
 Des de FAPA-València us facilitem els documents per a fer les reclamacions pertinents tant al Síndic de Greuges com al Banc Europeu d'Inversions dins de les accions plantejades sobre el Creaescola. A més teniu el correu electrònic al que podeu escriure per tal de fer-nos arribar els

problemes dels vostres centres en quant a infraestructures, necessitat de construcció d'un centre nou, presència al Creaescola,....Podeu escriure a: infraestructures@fapa-valencia.org

 

Model Síndic de Greuges

Model Banc Europeu d'Inversions

Escrit enviat per FAPA-València al Parlament Europeu


 

 Tríptic castellà

Tríptic valencià


 

Últimes Notícies
FAPA-València demana al Síndic de Greuges que Educació execute el programa Crea Escola
09/07/2014

La federació de pares i mares ha enviat  una queixa  a la Síndic de Greuges,  Na Emilia Caballero, per a que tinga coneixement de les possibles irregularitats en el procediment de contractació pública per a la construcció de centres recollits al programa Crea Escola respecte dels quals la Conselleria al·lega no tenir disponibilitat pressupostària per a l’execució de les obres.

llegir completa »
FAPA-València i CAVE-COVA demanen més ajudes per als menjadors escolars de València ciutat
08/07/2014

La Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes (FAPA-València) junt a la Confederació d’Associacions veïnals (CAVE-COVA) s’ha reunit este matí amb la Directora General de Serveis Socials i el Menor, Rosa Aragonés, per a abordar de nou la necessitat de garantir el servei de menjador escolar sobretot per a les famílies que en estos moments travessen dificultats econòmiques. La Federació de pares i mares va denunciar la setmana passada que desconeixia si l’Ajuntament de València compta amb menjadors socials repartits per tota la ciutat i si havia sol·licitat les ajudes econòmiques de la Conselleria de Benestar Social. La Directora General de Serveis Socials ha anunciat que sols 86 menors de la ciutat de València es beneficiaran del programa, “una xifra ridícula per a la quantitat de famílies a l’atur que trobem a València ciutat”, han destacat les entitats.

llegir completa »
FAPA-València vol saber quins centres públics de València ciutat estaran oberts amb el programa “escoles d’estiu i menjadors socials”
01/07/2014

La Federació d’Associacions de mares i pares d’alumnes (FAPA-València) destaca que moltes famílies necessiten d’este servei  que en teoria comença a prestar-se hui i no saben a hores d’ara si l’Ajuntament de València s’ha acollit a les ajudes econòmiques de la Conselleria de Benestar Social.

llegir completa »
FAPA-VALÈNCIA RECLAMA A LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ UN DEBATE TRANSPARENTE, DEMOCRÁTICO Y PARTICIPATIVO ANTE LA IMPLANTACIÓN EXPERIMENTAL DE LA JORNADA INTENSIVA
28/06/2014

El sábado 28 de junio tuvo lugar en la sede de Fapa-València una charla-coloquio sobre horario y ritmos escolares impartida por el profesor de Sociología de la Universidad de València Daniel Gabaldón. Tras el debate, el Consejo de Gobierno de Fapa-València reclama a la Conselleria que la jornada escolar intensiva no se introduzca de manera disimulada en los colegios, como hizo con la jornada intensiva de Secundaria, y que no utilice el programa experimental para “colarla” por la puerta de atrás.

llegir completa »
Jornades de comunitats d’aprenentatge a FAPA-València
13/06/2014

Baix el lema Comunitats d’Aprenentatge i activitats educatives d’èxit,  FAPA-València en col·laboració amb la Confederació Gonzalo Anaya i el CEFIRE de València han convocat unes jornades que han començat esta vesprada i que continuaran durant tot el matí de demà a l'IES Abastos de València.

Les jornades han estat obertes a tots els membres del sector educatiu que han volgut inscriure’s. Ara mateix són aproximadament 200 les persones entre pares, mares i professorat que estan participant. Ja fa un temps que FAPA-València està implicada en aquest projecte junt a la Confederació Gonzalo Anaya, un projecte de transformació social i cultural del centre educatiu, on es busca la participació de tota la comunitat educativa en el procés d’ensenyament–aprenentatge de l’alumnat buscant sempre una escola equitativa, innovadora i excel·lent.

llegir completa »
F.E.V.A.E.X. Fundació Educativa d'Activitats Extraescolars.
  Calendari Escolar  
  Accedisca al Calendari Escolar  
Jornades laborals i festives a les escoles públiques.
» Veure Calendari
  Correu Electrònic  
  Accedisca al seu Correu Electrònic  
Des d´aquest web pots veure els comunicats del teu correu electrònic.
» Accedisca al Correu
  Manual de Formació  
  Consultar el nostre Manual de Formació  
Per passar a l´acció, primer cal aprendre amb quins instruments comptem.
» Consultar Manual
  Notícies  
  Mantinga's Informat  
Tota l´actualitat educativa i notes de premsa.
» Mes Informació
Distribuciones Atalaya
» Sol·licitud per als socis de l'AMPA per a la reserva de llibres amb Atalaia.
  FAPA VALÈNCIA. Avís Legal  |  Protecció de Dades  |  Mapa Web  |  Contactar  |  Diseño Web Alicante  
  C/Dénia, 6 pta. 1-2 - 46006 - València
Telèfon: 963 739 811 - Fax: 963 330 077
fapa-valencia@fapa-valencia.org
Facebook Twitter HTML 4.01 vàlidCSS vàlid